Kako aktivirati Microsoft PowerPoint

Kako aktivirati Microsoft PowerPoint
Prilikom prvog pokretanja instalacijske verzije programa Microsoft PowerPoint pojavit će se poruka u kojoj se od vas traži da aktivirate softver. Važno je aktivirati svoj proizvod jer se time potvrđuje vaš zahtjev za autentičnim Microsoftovim softverom. Ne samo da ćete smanjiti piratstvo, što je proizvodnja i distribucija ilegalnog softvera, već ćete i osigurati da u potpunosti koristite i uživate u PowerPointu. Mnoge aplikacije prestat će ispravno raditi ako se ne aktiviraju u roku od 30 dana od prve uporabe. Stvari koje dugujete
Microsoft PowerPoint 2003, 2007 ili 2010
Pogledajte više uputa
Aktivirajte Microsoft PowerPoint na mreži
1

Idite na izbornik “Pomoć” programa PowerPoint 2003 i odaberite “Aktiviraj proizvod”. ”U PowerPointu 2007 kliknite gumb” ured ”. Pritisnite “PowerPoint opcije”, zatim “Resursi”, a zatim “Aktiviraj”. U PowerPointu 2010 idite na karticu “Datoteka”. Pritisnite “Pomoć”, a zatim odaberite “Aktiviraj proizvod”. ”
2

Unesite “ključ proizvoda”, koji je kôd od 25 znakova na omotu CD -a vaše verzije programa Microsoft PowerPoint. Ako je PowerPoint bio instaliran na vašem računalu kad ste ga kupili, pronađite ključ u kutiji računala ili s priloženim diskovima i papirologijom. Nakon unosa ključa kliknite “Dalje”.
3

Pritisnite gumb “Prihvati” da biste prihvatili licencni ugovor i nastavili.
4

Odaberite “, želim aktivirati softver putem Interneta” Kliknite na “Dalje”
5

odaberite opciju u polju „Registar s Microsoftom“. . . Ako se odlučite registrirati, ispunite tražene podatke. Pritisnite “Dalje” i pričekajte da čarobnjak dovrši aktivaciju.
Aktivirajte Microsoft PowerPoint telefonom
6

slijedite korake jedan do tri kako je prikazano u prethodnom odjeljku.
7

Odaberite „Želim aktivirati softver putem telefona. ”Pritisnite” Dalje ”.
8

Odaberite svoju lokaciju s padajućeg popisa. To će osigurati da primite telefonski broj za svoje područje poziva.
9

Nazovite navedeni aktivacijski broj i razgovarajte s predstavnikom službe za korisnike. Nakon što vam potvrdi softver, predstavnik će vam dati aktivacijski kôd.
10

kôd koji vam je predstavnik dao u poljima “ID potvrde”. Pritisnite “Dalje” da biste dovršili čarobnjak i aktivirali PowerPoint.