Kako aktivirati Windows Update u Visti

Kako aktivirati Windows Update u Visti
Omogućavanje Windows Update na vašem računalu sa sustavom Windows Vista osigurava da će vaše računalo biti opremljeno najnovijim komponentama za poboljšanje performansi i sigurnosti. Nakon što se aktivira, Windows Vista automatski provjerava ima li ažuriranja s Microsoftovog poslužitelja i instalira ih ako to ne morate učiniti ručno. Ažuriranja uključuju sigurnosne popravke, ažurirane upravljačke programe i softver. Brzo aktivirajte Windows Updates pomoću alata Windows Update na računalu sa sustavom Windows Vista. Upute
Automatsko mijenjanje parametara
1

kliknite izbornik “Start”, odaberite “Svi programi” i kliknite “Windows Update” da biste pokrenuli alat za ažuriranje sustava Windows.
2

Odaberite “Promijeni postavke”, a zatim “Automatski instaliraj ažuriranja (preporučeno)”. Odaberite vrijeme i učestalost za provjeru i instaliranje ažuriranja.
3

Pritisnite “U redu” za spremanje promjena.
Instaliranje izbornih ažuriranja

4

Pritisnite izbornik “Start”, odaberite “Svi programi” i kliknite “Windows Update” da biste pokrenuli alat za ažuriranje sustava Windows.
5

Pritisnite gumb “Provjeri ažuriranja” i pričekajte da Windows provjeri najnovija ažuriranja. Kliknite “Prikaži dostupna ažuriranja” ako Windows pronađe ažuriranja.
6

Odaberite ažuriranja za instaliranje i kliknite “Instaliraj”. Ako se to od vas zatraži, upišite administratorsku lozinku i kliknite “U redu”. Ako se to od vas zatraži, ponovno pokrenite računalo.