Kako instalirati bežični miš i tipkovnicu

Kako instalirati bežični miš i tipkovnicu
Ako ste umorni od kabela i žica koji se vežu za vaše računalo, bežična tipkovnica i miš su pravi način. Bežična tipkovnica i miš omogućit će vam da stojite do 6 stopa od bežičnog prijemnika i imate potpunu kontrolu nad svojim računalom. Sloboda koju nudi bežična tipkovnica i miš omogućuje vam da se opustite i budete uvijek produktivni. Instaliranje bežične tipkovnice i miša na računalo jednostavan je zadatak koji većina ljudi može obaviti u nekoliko minuta. Stvari koje dugujete
bežična tipkovnica i miš
Instalacijski CD Dostupan USB priključak na vašem računalu
Pokaži više uputa
1

Uključite bežični prijemnik ili primopredajnik za tipkovnicu i miša u slobodni USB utor na računalu.
2

Uklonite poklopac za pristup bateriji na dnu miša i umetnite isporučene baterije. Učinite isto za bežičnu tipkovnicu.
3

Pričekajte da vaš operacijski sustav (Windows, Linux ili MacOS) prepozna novu bežičnu tipkovnicu i miš. Operacijski sustav automatski konfigurira nove uređaje za upotrebu na računalu.
4

Ponovo pokrenite računalo ako vas operacijski sustav to zatraži. Ako ne, prijeđite na sljedeći korak.
5

Umetnite instalacijski CD u CD / DVD pogon na svom računalu. Kad se instalacijski program pokrene, slijedite upute na zaslonu za instaliranje pomoćnog softvera tipkovnice i miša. U većini slučajeva ovaj softver nije potreban za korištenje tipkovnice ili miša, ali će vam omogućiti da iskoristite sve posebnosti uređaja.
6

Pritisnite gumb “Napajanje” ili “. gumb „na dnu bežične tipkovnice i miša ako jedinice imaju jedan (većina ga nema).
7

Pritisnite gumb “Sync” na bežičnom prijemniku. Ovisno o tipkovnici i mišu koje instalirate, možda ćete morati pritisnuti i gumbe na dnu ovih uređaja. Neki će modeli gumb za sinkronizaciju označiti kao “Pronađi” ili “Poveži”, međutim sva tri pojma imaju isto značenje.
8

testiranje tipkovnice i miša kako biste bili sigurni da rade ispravno. Kad znate da nova tipkovnica i miš rade kako treba, isključite računalo i iskopčajte staru tipkovnicu i miš.