Kako nacrtati valovite linije u Photoshopu

Kako nacrtati valovite linije u Photoshopu
Uz alate za rad s postojećim fotografijama i slikama, softver Adobe Photoshop pruža mogućnosti za stvaranje nove grafike s praznog platna. Neka vaš umjetnički um luta dok koristite prednosti Photoshopovih alata za crtanje, što stvaranje prilagođenih valovitih linija čini nekoliko odluka – debljina, boja i položaj na stranici. Photoshop vam omogućuje da postanete što zakrivljeniji sa sljedećim crtežom. Upute
1

Otvorite Photoshop. Pritisnite izbornik “Datoteka” i odaberite “Novo”. Upišite “WigglyLines” u polje “Ime”. Unesite dimenzije za crtež u okvire “Širina” i “Visina”, za svaki odaberite “inče”. Povucite padajuće izbornike “Pozadinski sadržaj” i kliknite “U redu”. Otvara se platno.
2

Kliknite na kvadrat pri vrhu dijagonale u “Biraču boja” pri dnu prozora “Alati”. Odaberite boju za prvu valovitu liniju i odaberite “U redu”.
3

Kliknite na alat “Olovka” prema sredini prozora “Alati”. Ako ne vidite olovku, desnom tipkom miša kliknite ikonu s četkom i s padajućeg izbornika odaberite “Olovka alat”. Ova dva alata dijele kvadrat ikone.
4

Odmotajte veličinu glave “olovke”. To je druga ikona s lijeve strane na novoj alatnoj traci pri vrhu zaslona, ​​na njoj je mali broj
5

povucite traku “Veličina” na željenu debljinu linije. . Postavite pokazivač na okvir “WigglyLines” bez klika za provjeru debljine linije. Promijenite veličinu retka ako je potrebno.
6

Zadržite pokazivač miša na lijevoj strani ili vrhu okvira. Pritisnite i držite miš i povucite kursor u rasponu -val, curlicue ili cik -zag na suprotnoj strani okvira kako biste oblikovali petlju.
7

Promijenite boje boje i debljinu linije kako biste dodali linije po želji.
8

Pritisnite izbornik “Datoteka”, odaberite “Spremi kao” i kliknite gumb “Spremi”.