Kako omogućiti USB priključke u sustavu Windows XP

Kako omogućiti USB priključke u sustavu Windows XP
Operacijski sustav Microsoft Windows XP uključuje izvornu podršku za hardver Univerzalne serijske sabirnice (USB) koji se obično koristi za povezivanje prijenosnih uređaja poput mobilnih telefona i MP3 playera na računalo pri izvozu i preuzimanju datoteka. Ako povežete uređaj s USB priključkom na računalu sa sustavom Windows XP i prikaže se pogreška “Code 22”, omogućite USB priključak putem uslužnog programa Windows XP Device Manager, a zatim se pokušajte spojiti na USB priključak. Stvari koje trebate su moje korisničko ime i lozinka s računa s administratorskim dopuštenjima u sustavu Windows XP
Pokaži više uputa
1

Prijavite se s vjerodajnicama računa koji ima administratorska dopuštenja na računalu sa sustavom Windows XP. Pritisnite gumb “Start”, desnom tipkom miša kliknite “Moje računalo”, a zatim na izborniku koji se pojavi kliknite “Upravljanje”. U prozoru koji se prikaže kliknite “Upravitelj uređaja”.
2

Kliknite na “+” pored stavke “Kontroleri USB sabirnice”, koja se nalazi u desnom oknu prozora “Upravljanje računalom”.
3

Desnom tipkom miša kliknite svaki navedeni USB uređaj koji pored sebe ima crveno “X” i kliknite “Aktiviraj” na izborniku koji se pojavi.