Kako popraviti Iertutil.dll

Kako popraviti Iertutil.dll
Microsoft Windows i Windows kompatibilan softver oslanjaju se na skup dll datoteka, koje se nazivaju i datoteke biblioteke dinamičkih veza, a koje sadrže upute koje sve komponente sustava Windows mogu koristiti za izvršavanje traženih radnji. . Iertutil.dll datoteka je dizajnirana za rad s Microsoft Internet Explorerom 7, a ako je slučajno izbrisana ili oštećena virusom, zlonamjernim softverom ili drugim softverom, možete primijetiti poruke o pogreškama i probleme s njom. Iskustvo s Windowsima i IE7 . Da biste riješili ove probleme, morate vratiti izvornu radnu verziju ietrutil.dll. Upute
1

Pritisnite gumb Windows “Start”, zatim proširite mapu “Svi programi”, zatim mapu “Pribor” i na kraju mapu “Sistemski alati”. Kliknite ikonu “Vraćanje sustava”.
2

Kliknite “Vrati moje računalo na ranije vrijeme” i kliknite gumb “Dalje”.
3

Odaberite točku vraćanja u kalendaru klikom na datum podebljanim slovima. Ako su vaši problemi s iertutil.dll novi, odaberite točku vraćanja neposredno prije početka problema. Ako niste sigurni kada su problemi počeli, vratite se kroz mjesece u kalendaru klikom na gumb “Natrag” s njegove lijeve strane i kliknite prvi podebljani datum koji se pojavi. Nakon što odaberete točku vraćanja, kliknite gumb “Dalje”.
4

Pregledajte odabranu točku vraćanja na zaslonu za potvrdu, a zatim kliknite gumb “Dalje”. U sustavu Windows Vista ovo je umjesto toga gumb “Završi”.
5

Pričekajte da se računalo ponovno pokrene i vrati, što može potrajati nekoliko minuta. Kad računalo pokrene izradu sigurnosne kopije,. Dll će se vratiti i IE7 bi trebao raditi u redu. Međutim, kako biste bili sigurni da imate najnoviju verziju ove datoteke i kako biste bili sigurni da je obnovljena kopija IE7 ažurirana, prijeđite na sljedeći korak da biste je ponovo instalirali.
6

Otvorite web mjesto preglednika i idite na mjesto preuzimanja instalacijske datoteke IE7. Vezu do ove stranice možete pronaći u Resursima. Kada se stranica učita, kliknite gumb “Preuzmi” i spremite datoteku na tvrdi disk.
7

Dvaput kliknite na preuzetu datoteku da biste pokrenuli čarobnjaka za instalaciju. Slijedite upute na zaslonu za ponovnu instalaciju IE7 koji će ažurirati iertutil.dll. Na kraju instalacijskog procesa od vas će se zatražiti da ponovno pokrenete računalo. Odaberite opciju “Ponovo pokreni sada” i pričekajte da se računalo ponovno pokrene. Kada se ponovno pokrene, IE7 bi trebao biti potpuno ažuriran, iertutil.dll bi trebao biti potpuno obnovljen i sve povezane pogreške bi trebale prestati.