Kako pretvoriti COV u MP3

Kako pretvoriti COV u MP3
VOC -i su audio glasovne datoteke koje koriste Creative Labs. Zbog posebne prirode datoteka COV, ne možete ih reproducirati na bilo kojem audio playeru ili prijenosnom uređaju. Morat ćete pretvoriti te datoteke u kompatibilniji format, poput MP3 -a, ako ih želite slušati na svom MP3 playeru. Stvari koje će vam trebati za pretvaranje softvera
Pogledajte više uputa
1

Nabavite program pretvorbe. Primjeri uključuju Format Factory i jedan koji se zove MP3 to WAV, a koji također može obraditi COV datoteke (vidi odjeljak Resursi). Da biste to učinili, kliknite donju vezu za program po vašem izboru, a zatim kliknite vezu za preuzimanje na web stranici programa.
2

Kliknite “Spremi kao” za početak preuzimanja. Nakon što se instalacijska datoteka preuzme, otvorite je dvostrukim klikom na nju. To će vas provesti kroz instalaciju, gdje ćete moći odabrati direktorij i staviti program na svoje računalo.
3

pokrenite program otvaranjem ikone prečaca za njega. Recite programu koji želite pretvoriti u MP3 klikom na odgovarajući gumb ili klikom na padajući izbornik “Output” i odabirom “MP3”.
4

Pritisnite gumb “Dodaj datoteku” i pronađite svoju COV datoteku u navigacijskom izborniku koji se pojavi. Dvaput kliknite na nju. Pritisnite gumb “Pretvori” za pretvaranje u MP3.