Kako pretvoriti MP3 u MIDI besplatno

Kako pretvoriti MP3 u MIDI besplatno
Pretvaranje MP3 u MIDI datoteke moguće je pomoću besplatnog softvera dostupnog na mreži. To nije moguće učiniti pomoću izvornog Windows softvera. Datoteke MIDI (digitalno sučelje glazbenih instrumenata) glazbene su datoteke koje se koriste u opremi za snimanje glazbe i profesionalnom softveru. Pretvaranje MP3 datoteke u MIDI datoteku obično se ne radi jer MIDI datoteke sadrže informacije o notama različitih instrumenata i nisu uobičajeno osnovno snimanje poput WAV datoteke. Upute
1

Preuzmite i instalirajte MP3 -MIDI softver za pretvaranje. Digitalno uho, besplatni Midi Converter 1.0 i Intelliscore polifonijski WAV u MIDI Converter 8.0 nude besplatni softver. Nakon što se instalacijska datoteka preuzme s web stranice, dvaput kliknite na datoteku i slijedite upute na zaslonu za instalaciju softvera. Nijedan od ovih programskih paketa ne zauzima značajnu količinu prostora na tvrdom disku. Intelliscore Polyphonic WAV to MIDI Converter 8.0 je najcjelovitije rješenje.
2

Otvorite softver za pretvorbu. Učitajte MP3 datoteku klikom na ikonu za pretraživanje za „Izvornu datoteku“, idite do direktorija u kojem je MP3 datoteka spremljena i dvaput kliknite na nju.
3

Postavite mogućnosti pretvorbe. Program će automatski otkriti da je datoteka u MP3 formatu. Ostale mogućnosti pretvorbe, poput “Bit Rate”, mogu se prilagoditi, ali zadane opcije bit će dobre za većinu korisnika.
4

Postavite ”Output directory. ”Idite do direktorija u koji će se datoteka ispisati. Definirajte “Naziv datoteke”. Kliknite na “Pretvori”. Datoteka će se sada pretvoriti. Ovaj proces ne bi trebao trajati duže od pet minuta. Kad se pretvorba potpuno izađe iz programa. Idite u direktorij u kojem je nova datoteka stvorena i poslušajte kako biste bili sigurni da je pretvorba uspješna