Kako promijeniti bateriju na Kindleu 2

Kako promijeniti bateriju na Kindleu 2
Druga generacija Amazon Kindle preuzela je osnovne funkcije prvog uređaja i napravila neka poboljšanja, kako u dizajnu tako i u značajkama softvera. Druga je promjena to što više ne možete jednostavno izvaditi bateriju. Amazon je odlučio staviti bateriju u kućište Kindle 2, ako je trebate ukloniti morate ukloniti poklopac uređaja. Stvari koje dugujete
Pry stick
mali Phillips odvijač
Pokaži više uputa
1

Okrenite Kindle 2 i postavite ga na stol ispred sebe.
2

Umetnite svoju šipku u mali prostor odmah iznad mjesta na kojem piše “Amazon Kindle”. Ovaj jarak odvaja veliki donji dio stražnje fasade od manjeg gornjeg dijela stražnje fasade. Nakon što je ručka između, pomaknite je naprijed -natrag i lagano gurajte uređaj prema gore kako biste stvorili veći otvor. Kad se donji gornji poklopac konačno otpusti iz konektora, uklonite ga sa Kindle 2.
3

Držite Kindle 2 u uspravnom položaju i pronađite dva mala vijka s Phillips glavom koji drže poklopac natrag na uređaju. Uklonite vijke.
4

Postavite Kindle licem prema dolje na stol. Pronađite tri male kopče koje također pričvršćuju stražnji poklopac za Kindle 2. Ovi isječci su vidljivi u odjeljku otkrivenom kada uklonite donji stražnji poklopac. Da biste otpustili kopče, svaki od njih pritisnite odvijačem ili ubodnom palicom. Nakon što otpustite kopče, povucite poklopac da biste ga uklonili.
5

Uklonite dva mala vijka s Phillips glavom koji se nalaze ispod baterije. Zatim izvucite bateriju postavljanjem odvijača ili štapa za odlaganje u mali prostor neposredno ispod mjesta gdje je bio jedan od dva vijka. Kad se baterija malo podigne, podignite je prstima i izvucite.
6

Stavite novu bateriju u pretinac za baterije, pazeći da metalni kontakti baterije odgovaraju metalnim kontaktima u udubljenju baterije. Prvo postavite stranu s kontaktima, a zatim pritisnite bateriju da biste je spustili na mjesto. Vratite dva vijka ispod baterije.
7

Vratite veliki stražnji poklopac na Kindle 2. Stavite ga samo malo niže na uređaj nego što bi trebalo biti i pritisnite prema gore da biste ga zaključali u kopče. Nagnite Kindle i vratite dva vijka. Stavite mali stražnji poklopac na mjesto.