Kako promijeniti bateriju u HP Pavilionu

Kako promijeniti bateriju u HP Pavilionu
Obično se baterija u prijenosnom računalu HP Pavilion može napuniti oko 300 do 350 puta. Nakon toga baterija više ne može držati potpuno napunjeno, pa će biti potrebna nova baterija. Zamjenu baterije na računalu HP Pavilion možete izvršiti jednostavno u nekoliko sekundi. Upute
1

Izvadite bateriju iz prijenosnog računala. Da biste to učinili, jednostavno pritisnite ručicu za otpuštanje baterije na dnu računala i pustite je da klizne. Pogledajte priručnik s uputama ako ne možete pronaći ručicu za otpuštanje.
2

Na stražnjoj strani baterije potražite zamjenske modele za svoje računalo. Područje okruženo slikom označava gdje se mogu pronaći potrebne informacije.
3

Posjetite službenu trgovinu HP pribora za prijenosna računala (pogledajte Reference). Potražite vrstu baterije prema nazivu uređaja, poput HP Pavilion DV9000, ili upotrijebite okvir za pretraživanje u gornjem desnom kutu zaslona i samo upišite zamjenski broj modela koji se nalazi na bateriji.
4

Odaberite veličinu baterije koju želite kupiti. U nekim slučajevima mogu postojati baterije različitih veličina, poput 3 i 6 ćelija. Što je više ćelija, to je duže vrijeme punjenja.
5

stavite novu bateriju u odjeljak za baterije vašeg HP Paviliona. Punite bateriju dok se potpuno ne napuni. Vaša nova baterija je sada spremna za uporabu.