Kako promijeniti tintu na pisaču Epson DX7400

Kako promijeniti tintu na pisaču Epson DX7400
Epson Stylus DX7400 je višenamjenski pisač. Osim rutinskog crno -bijelog ispisa i ispisa u boji – djeluje i kao skener, fotokopirni stroj i pisač fotografija. Pisač koristi zasebne uloške za svaku boju tinte, pa možete zamijeniti pojedinačne boje kad im ponestane. Budući da Epson Stylus DX7400 ne može ispisivati ​​ako su mu neke patrone tinte prazne, važno je pažljivo pratiti razinu tinte i zamijeniti spremnike što je prije moguće. Kad je uložak skoro prazan, svijetlit će svjetlo pored slike kapljice tinte na prednjoj ploči pisača. Stvari koje trebate zamjenski uložak
(E)
Pogledajte više uputa
1

podignite gornji dio pisača i nagnite ga prema gore, otkrivajući spremnike s tintom unutra.
2

Pritisnite gumb “Stop”. Nakon nekoliko trenutaka pisač automatski poravnava prazni uložak sa slikom kapljice tinte sa kosom crtom po njemu.
3

pritisnite gumb “Stop” drugi put. Pisač će ili premjestiti sljedeći iscrpljeni uložak na ikonu prazne tinte ili će pomaknuti spremnike skroz udesno, tako da im se možete pridružiti kako biste ih zamijenili. Nastavite pritiskati “Stop” dok ulošci ne budu u zamjenskom položaju.
4

Pričekajte da se patrone potpuno zaustave. Otvorite poklopac spremnika povlačeći ga prema sebi.
5

Stisnite jezičak pokraj istrošenog uloška. Povucite i uklonite uložak.
6

protresite novi uložak s tintom u ruci nekoliko puta. Pažljivo otvorite pakiranje pazeći da ne dodirnete čip zelene boje ili uklonite pečat.
7

Pažljivo uklonite žutu traku s vrha spremnika s tintom.
8 <p> Gurnite spremnik s tintom dolje u odjeljak dok ne čujete klik. Gurnite poklopac na mjesto dok ne čujete klik.
9

vratite se na vrh uređaja u početni položaj.
10

Pritisnite gumb “Stop”. Pisač će se ponovno kalibrirati i za nekoliko trenutaka biti spreman za ispis.