Kako riješiti poruke na Kindleu

Kako riješiti poruke na Kindleu
Amazon je stvorio Kindle kako bi kupcima pružio mobilnu platformu na kojoj mogu čitati svoje omiljene e -knjige. Uređaj je brzo stekao popularnost zahvaljujući tankom dizajnu i jednostavnim operacijama. Kindle ponekad može imati tehničkih problema tijekom kojih će prikazati tekstualne poruke ili simbole. Riješite ove poruke da biste saznali njihovo značenje i ispravili temeljni problem kako biste se mogli vratiti čitanju svoje e -knjige. Upute
1

Ponovo pokrenite Kindle uređaj. To će popraviti većinu poruka o pogreškama, prema Amazonu. Pritisnite gumb “Početna”, a zatim gumb “Izbornik” koji se nalazi na desnom rubu tipkovnice Kindle. Pritisnite “Settings”, pritisnite “Menu” i odaberite “Restart”.
2

Pročitajte upozorenje o pogrešci ako se radi o tekstualnoj poruci. Često su sami za sebe i obično vam govore kako riješiti problem. Na primjer, Kindle čija bežična veza ne radi prikazat će poruku o pogrešci koja kaže da je to možda posljedica niske napunjenosti baterije ili zato što je prekidač za bežični internet na stražnjoj strani uređaja u položaju “OFF”. <Br>
3

Primijetite gornji desni kut zaslona Kindle gdje se prikazuju poruke koje nisu tekstualne. U slučaju problema s baterijom, ikona baterije s uskličnikom znači da je baterija preniska da bi uređaj ispravno funkcionirao i da ju je potrebno napuniti. Za probleme s internetom provjerite red signalnih traka. Ako su trake sve bijele, nema snage bežične veze i nećete moći pristupiti internetu ili trgovini Kindle. Ako su trake zasivljene, uređaj pokušava provjeriti jačinu signala. Ako prikazuje “OFF”, bežični prekidač na stražnjoj strani uređaja je isključen.
4

potražite u gornjem lijevom kutu zaslona Kindle ako pokušate učitati stranicu, a ništa se ne prikaže. Krug označava okretanje Kindle još uvijek obrađuje zahtjev i preuzima odgovarajuće podatke. Ako se situacija ne poboljša u roku od 10 do 15 minuta, ponovno pokrenite uređaj.
5

resetirajte uređaj ako se ne pojavi poruka o pogrešci, ali Kindle se trajno smrzava. Time se briše sve na uređaju i vraćaju se izvorne tvorničke postavke, čime se rješava većina problema vezanih uz softver. Pritisnite gumb “Početna” na Kindleu, zatim odaberite “Izbornik” i kliknite “Postavke”. Ponovno pritisnite tipku “Izbornik” i kliknite “Vrati tvorničke postavke”.
6 <Kindle Support Line p> Kontaktirajte Amazon besplatno na broj 866-321-8851 ako i dalje ne možete pokrenuti Kindle ili i dalje primati poruke o pogrešci.