Kako riješiti probleme s programom Microsoft LifeCam VX-1000

Kako riješiti probleme s programom Microsoft LifeCam VX-1000
LifeCam VX-1000 jeftina je web kamera koju proizvodi Microsoft u sklopu svoje serije LifeCam. VX -1000 je početni model, s višim modelima koji uključuju više značajki kao što je kamera s visokim ocjenama megapiksela. VX -1000 ima ugrađeni mikrofon i može snimati video pri 30 sličica u sekundi s VGA rezolucijom od 640 x 480 piksela. Možete provjeriti različite aspekte računala i web kamere kako biste utvrdili gdje je problem dok rješavate probleme s LifeCam VX -1000. Upute
1

Provjerite je li softver upravljačkog programa LifeCam instaliran na računalu. VX -1000 je došao s diskom s upravljačkim programima i softverom za web kameru. Web kamera ne radi ako ovaj softver nije instaliran. Posjetite web mjesto za podršku LifeCam za najnoviju verziju softvera za web kameru.
2

Provjerite je li LifeCam USB kabel ispravno umetnut u slobodni USB priključak na računalu. Neki USB priključci nemaju vlastito napajanje i neće raditi s LifeCam-om. Pokušajte premjestiti LifeCam na drugi USB priključak.
3

Provjerite zvučnike spojene na računalo ili kontrolu glasnoće. Postavke glasnoće mogu biti preniske. Pritisnite ikonu zvučnika u donjem desnom kutu zaslona sata. Podesite glasnoću prema potrebi. Ako koristite vanjske zvučnike, provjerite jesu li uključeni ako koriste vanjsko napajanje i jesu li spojeni na konektor za slušalice svijetlozelene boje na stražnjoj strani računala.