Kako snimiti CD -ove na virtualni pogon

Kako snimiti CD -ove na virtualni pogon
Većina nas razumije da se CD-ovi zaštićeni od kopiranja mogu kopirati ili “narezati” na druge medije poput drugog CD-a ili DVD-a. Ali možete i snimiti CD na virtualni pogon kako biste uklonili potrebu za fizičkim CD -om u pravom automobilu. Virtualni pogon nije hardver, već virtualna komponenta zbog koje vaše računalo misli da postoji pogon s diskom. Virtualni pogoni uklanjaju potrebu za fizičkim diskovima i zaista mogu poboljšati brzinu rada aplikacije. Stvari koje dugujete
Snimanje CD -a ili kopiranje softvera
Softver za virtualni pogon
Pokaži više uputa
narežite CD na virtualni pogon s Nero 7 Premium
1 <p> U CD pogon umetnite CD koji želite snimiti.
2

Otvorite Nero 7 Premium SmartStart putem ikone na radnoj površini ili putem izbornika Start. Kliknite na “Alati” na lijevom izborniku i odaberite “Nero ImageDrive” iz opcija. Odaberite “Da” da biste aktivirali Nero ImageDrive ako nije aktiviran.
3

Označite okvir “Omogući pogon” pored “Prvi pogon” i pričekajte da se pogon stvori. Kliknite “U redu” pri dnu dijaloškog okvira.
4

Kliknite “Aplikacije” na lijevom izborniku programa Nero SmartStart kada ponovno otvori prozor. Kliknite na “Nero Express”. Na izborniku s lijeve strane kliknite “Slika, projekt, kopiraj” i odaberite “Kopiraj cijeli CD” iz opcija s desne strane.
5

Postavite izvorni pogon kao pogon koji sadrži CD i odaberite izlazni pogon kao virtualni pogon koji ste stvorili pomoću programa Nero ImageDrive; “. snimač slika ”mogao bi biti označen
6

Kliknite “Kopiraj” pri dnu prozora. Možda će biti zatraženo da odaberete mjesto za spremanje slike CD -a. Odaberite mjesto na računalu i pritisnite “Enter” na tipkovnici za nastavak snimanja. Pričekajte da vaš CD nareže virtualnu kopiju.
7

vratite se na sučelje Nero ImageDrive i kliknite karticu “Drive First” pri vrhu. Pritisnite gumb pored polja “Slika” i pronađite virtualni CD koji ste stvorili. Odaberite ga i kliknite “U redu” za postavljanje virtualnog CD -a. Vaš narezani virtualni CD sada je montiran na pogon i spreman za upotrebu.
Snimite CD na virtualni pogon s PowerISO -om
8

Umetnite CD koji želite snimiti u svoj CD pogon.
9

Otvorite PowerISO pomoću ikone na radnoj površini ili putem izbornika Start.
10

Kliknite “Alati” na gornjoj traci izbornika i odaberite “Virtualni pogon”, “Broj pogona” i “1 pogon” za stvaranje virtualnog pogona.
11

Kliknite “Kopiraj” na ikonama sekundarne trake izbornika.
12 <p> Odaberite pogon koji sadrži vaš CD kao izvorni pogon i odaberite mjesto na računalu za spremanje datoteke. Odaberite vrstu slikovne datoteke koju želite stvoriti. Možeš odabrati. Iso. Kanta i. DAA.
13

Pritisnite “OK” pri dnu prozora. Pričekajte da vaš CD nareže virtualnu kopiju.
14

Pronađite sliku CD -a koju ste stvorili, desnom tipkom miša kliknite na nju, odaberite “PowerISO” i “Montiraj (mjesto datoteke)” i odaberite virtualni pogon koji ste stvorili. Vaš CD je snimljen na virtualni pogon i spreman je za upotrebu.
Snimite CD na virtualni pogon pomoću BurnAwarea i softverskog virtualnog pogona
15

Umetnite CD koji želite snimiti u svoj CD pogon.
16

Otvorite BurnAware pomoću ikone na stolnom računalu ili putem izbornika Start. Ako nemate kopiju BurnAwarea, možete preuzeti besplatnu. Za više pojedinosti pogledajte odjeljak resursa.
17

Kliknite “Kopiraj sliku” u odjeljku Slike diska.
18

Postavite izvorni pogon kao pogon koji sadrži vaš CD. Kliknite “Pregledaj” u odjeljku Odredište da biste odabrali mjesto za spremanje slike CD -a. Kliknite “U redu” nakon što odaberete lokaciju.
19

Kliknite “Kopiraj” pri dnu prozora “Kopiraj sliku”.
20

Otvorite svoj softverski virtualni pogon i stvorite virtualni pogon ako ga niste stvorili. Ova će se operacija razlikovati ovisno o vašem softveru.
21

Postavite sliku virtualnog CD -a koju ste stvorili i spremili na virtualni tvrdi disk. Vaš virtualni CD sada je spreman za upotrebu.