Kako ukloniti zaglavljeni papir u pisaču HP C4280

Kako ukloniti zaglavljeni papir u pisaču HP C4280
HP Photosmart C4280 je višenamjenski pisač koji ima skener. Ako se na zaslonu prikazuje “Zastoj papira”, trenutačni zadatak ispisa možda se neće moći dovršiti. Postoje dva moguća mjesta za zaglavljivanje papira: stražnji valjak za uvlačenje papira ili prednji valjak za uvlačenje papira. HP preporučuje da prvo provjerite stražnji valjak za uvlačenje papira jer je to vjerojatno mjesto zaglavljivanja papira. Ako nema zastoja, morate provjeriti prednju stranu. Upute
1

Zadnja pristupna ploča HP pisača. Pritisnite jezičak s lijeve strane da biste otvorili vrata stražnjeg pretinca. Uklonite vrata da vidite valjke za sakupljanje.
2

Pregledajte da li se tanka rola papira zaglavila. Uhvatite svaku stranu papira i nježno je povucite prema sebi kako biste je oslobodili s valjka za uvlačenje papira. Ako na stražnjoj strani ne vidite zaglavljeni papir, pomaknite ga prema naprijed; ako ne, gotovi ste. Postavite stražnja vrata na mjesto i gurnite ih da se zatvore.
3

pristup prednjoj strani HP pisača. Uhvatite rub prednje strane i povucite je prema dolje za pristup prednjim valjcima za uvlačenje.
4

Uhvatite svaku stranu zaglavljenog papira i povucite je prema sebi da biste uklonili zaglavljeni papir. Zatvori vrata . Pritisnite “Start” da biste dovršili trenutni ispisni zadatak i izbrisali poruku o pogrešci.