Kako uvesti Facebook fotografije na iPhoto Mac

Kako uvesti Facebook fotografije na iPhoto Mac
Ako ste fotografije prenijeli na svoj Facebook račun, kasnije ih možete uvesti u iPhoto na svom Macu. Članovi Facebook računa mogu učitati fotografije s bilo kojeg računala kada se prijave na svoj račun. Slike ostaju na Facebook poslužitelju, a fotografije ćete moći pregledavati s bilo kojeg računala. Ako više volite imati kopiju svojih fotografija na svom Mac računalu, možete ih jednostavno preuzeti s Facebooka i uvesti u iPhoto, besplatnu aplikaciju za upravljanje fotografijama koju Apple instalira na svaki Mac. Upute
1

Pritisnite “Safari” na Mac Docku za pokretanje Appleovog izvornog web preglednika, idite na Facebook stranicu (facebook.com) i prijavite se na svoj Facebook račun.
2

Kliknite “Račun” pri vrhu stranice, a zatim s padajućeg izbornika kliknite “Postavke računa”. Kliknite na “Preuzmi kopiju svojih Facebook podataka. ”Zbog toga Facebook stvara zip datoteku svih vaših preuzetih dokumenata, uključujući tekstove, video zapise i fotografije. Ne možete odabrati što se nalazi u zip datoteci.
3

Pritisnite gumb “Preuzmi”, a zatim još jednom kliknite “Preuzmi” u prozoru “Zatraži moje preuzimanje”. Facebook šalje e -poruku na adresu koju imate u mapi s Facebookom, obavještavajući vas kada je zip datoteka dostupna za preuzimanje.
4

Pritisnite “Mail” na Docku da biste pokrenuli Appleovu izvornu aplikaciju za poštu ili pokrenuli svoju omiljenu aplikaciju za poštu. Otvorite Facebook e -poštu i kliknite vezu da biste otišli na stranicu “Prenesite svoje podatke” na Facebooku.
5

Unesite svoju lozinku u tekstualno polje “Verify Password” na Facebooku. Kliknite na “Nastavi”. Kliknite na “Preuzmi odmah”. Zip datoteka preuzima se u mapu Preuzimanja na vašem Macu.
6

Dvaput kliknite mapu “Preuzimanja” da biste je otvorili, a zatim dvaput kliknite zip datoteku Facebooka da biste je proširili, otkrivajući mapu s vašim fotografijama na Facebooku.
7

Pritisnite “iPhoto” na Docku.
8

Pritisnite “Datoteka”, a zatim “Uvezi u biblioteku”. ”Pojavljuje se dijaloški okvir. Kliknite mapu Facebook fotografije koju ste otpakirali u mapi za preuzimanje, a zatim kliknite “Uvoz”. Facebook uvozi fotografije u iPhoto.
9

Kliknite “Posljednji uvoznik” pod “Nedavno” u lijevom oknu prozora iPhoto da biste vidjeli uvezene fotografije sa Facebooka.