Koja je razlika između MacBook Air -a i Pro

Glavna razlika između MacBook Air-a i MacBook Pro-a je u tome što je MacBook Air prijenosniji i lagani laptop, dok je MacBook Pro snažniji i značajni laptop bogat značajkama. Oba prijenosna računala dolaze s brojnim značajkama i opcijama, ali MacBook Air je općenito pristupačniji od MacBook Pro.

MacBook Air dostupan je u 11-inčnim i 13-inčnim modelima, dok je MacBook Pro dostupan u 13-inčnim, 15-inčnim i 17-inčnim modelima. MacBook Air ima početnu cijenu od 999 dolara, dok MacBook Pro ima početnu cijenu od 1.299 dolara.

MacBook Air ima unibody aluminijski dizajn, mrežnicu i tanji i lakši faktor oblika od MacBook Pro. MacBook Air također ima nižu početnu cijenu od MacBook Pro.

MacBook Pro sadrži snažniji procesor, više RAM-a, zaslon mrežnice s većom rezolucijom i veći faktor oblika od MacBook Air-a. MacBook Pro također ima višu početnu cijenu od MacBook Air -a.

Koji je MacBook najbolji od svih vremena?

Najbolji MacBook svih vremena je MacBook Pro s Retina zaslonom. Objavljen je 2012. godine i sadrži retina visoke rezolucije, moćne procesore i vrhunske značajke. To je najskuplji Model MacBook Pro, ali ujedno je i najmoćniji i ima najbolji zaslon.

Jesu li MacBook Pros brži od zraka?

Ne, MacBook Pros nije brži od zraka.

Za što je MacBook Air dobar?

MacBook Air je sjajno računalo za opću upotrebu. Lagan je i prenosiv, što ga čini idealnim za studente i profesionalce koji trebaju ponijeti svoje računalo sa sobom u pokretu. MacBook Air također ima izvrstan vijek trajanja baterije, što ga čini savršenim za duge letove ili druga vremena kada vam je potrebno računalo da traje cijeli dan.

Koja je glavna razlika između MacBook Air -a i Pro?

Glavna razlika između MacBook Air -a i MacBook Pro -a je u tome što je Pro moćniji stroj. Pro ima brži procesor, više RAM -a i bolju grafičku karticu. Također ima višu cijenu.

Što traje duže MacBook Pro ili MacBook Air?

Ne postoji konačan odgovor na ovo pitanje jer ovisi o brojnim čimbenicima, poput načina na koji se svako računalo koristi i kako se dobro održava. Međutim, općenito se smatra da je MacBook Pro izdržljiviji od MacBook Air -a i vjerojatnije je da će trajati duže.