Preuzimanje aplikacije Wordle

Preuzimanje aplikacije Wordle mali je, besplatan program koji korisnicima omogućuje stvaranje oblaka riječi iz tekstualnih dokumenata. Dostupan je i za Windows i za Mac OS X.

Program je vrlo jednostavan za korištenje. Prvo, korisnik mora odabrati tekstualnu datoteku ili unijeti tekst izravno u program. Nakon što se tekst unese, korisnik može odabrati da program stvori oblak riječi iz cijelog dokumenta ili iz odabranih odlomaka.

Program ima niz opcija koje korisniku omogućuju prilagodbu oblak riječi. Na primjer, korisnik može odabrati veličinu fonta, boju i izgled riječi oblak.

Preuzimanje aplikacije Wordle odličan je način za stvaranje jedinstvenih, privlačnih oblaka riječi.

Kako mogu preuzeti Wordle i igrati se?

1. Idite na web stranicu Wordle (http: // www.zalediti se.neto/).

2. Kliknite karticu “Stvori”.

3. Unesite tekst koji želite koristiti za stvaranje vašeg Wordlea. Ovo može biti ili URL ili neki običan tekst.

4. Kliknite gumb “Idi”.

5. Pričekajte nekoliko sekundi da vam se stvori Wordle.

6. Nakon što se generira, možete kliknuti na pojedinačne riječi da biste promijenili njihovu boju ili položaj.

7. Da biste spremili svoj Wordle, kliknite gumb “Spremi”.

Koja aplikacija svi koriste za Wordle?

Ne postoji nijedna posebna aplikacija koju svi koriste za Wordle. Međutim, postoji nekoliko popularnih aplikacija koje ljudi često koriste. Neke od ovih aplikacija uključuju Wordle Free, Wordle Lite i Wordle Pro.

Postoji li službena aplikacija Wordle?

Ne postoji službena aplikacija Wordle. Međutim, postoji niz neslužbenih aplikacija koje vam omogućuju stvaranje slika Wordle.

Kako mogu dobiti svoj dnevni odmor?

Postoji nekoliko različitih načina na koje možete dobiti svoj dnevni dio. Jedan od načina je otići na web mjesto Wordle i prijaviti se za besplatan račun. Nakon što imate račun, možete se prijaviti i kliknite na karticu “Moje Wordles”. Ovo će vas odvesti na stranicu na kojoj možete vidjeti sve svoje riječi. Ako se pomaknete prema dolje do dna stranice, vidjet ćete odjeljak koji se zove “Daily Wordle.”Ovdje možete vidjeti svoje riječi za dan.

Drugi način da dobijete svoj dnevni Wordle je preuzeti aplikaciju Wordle za svoj iPhone ili iPad. Nakon što instalirate aplikaciju, možete se prijaviti sa svojim računom i pregledati svoje Wordles. Aplikacija također ima odjeljak “Daily Wordle” u kojem možete vidjeti svoje riječi za dan.

Konačno, možete se pretplatiti i na Wordle RSS feed. Ovo će vam pružiti mogućnost pregledavanja vaših riječi u vašem RSS čitaču po izboru.

Kako mogu pristupiti wordleu?

Postoje dva načina za pristup Wordleu. Prvo je otići na web mjesto i unijeti URL u svoj preglednik. Drugo je preuzeti aplikaciju iz App Store -a ili Google Play.