Transmetimi në internet: çfarë është dhe si funksionon

Shikoni filma dhe TV ose dëgjoni muzikë me akses të shpejtë në përmbajtjen e internetit pa përdorur procesin e shkarkimit. Çfarë duhet të dini Transmetimi është një mënyrë për të parë ose dëgjuar përmbajtje pa pasur nevojë ta shkarkoni. Kërkesat për transmetim ndryshojnë në varësi të llojit të medias. Problemet e karikimit mund të shkaktojnë probleme për të gjitha llojet e transmetimeve. Çfarë është transmetimi? Transmetimi është një teknologji... Në mënyrë më të detajuar

Si të përdorni Sling TV DVR

Po, mund të regjistroni në Sling TV. Çfarë duhet të dini Zgjidhni një luajtje dhe zgjidhni Regjistro. Zgjidhni të regjistroni të gjitha episodet, episodet e reja ose një episod të vetëm. Klikoni Cancel nëse keni ndryshuar mendje. Një seksion regjistrimi do të shfaqet në llogarinë tuaj me gjithçka që keni regjistruar. Për ta përdorur atë, ju duhet një abonim në linjën blu me... Në mënyrë më të detajuar

Si të përdorni bibliotekën tuaj në Spotify

Nga muzika që keni tundur deri te listat e luajtjes që keni krijuar, veçoria e bibliotekës e bën përmbajtjen tuaj të preferuar vetëm një klikim larg. Çfarë duhet të dini Biblioteka juaj ndodhet në shiritin anësor në aplikacionin dhe faqen e internetit të desktopit dhe mund të ndryshohet përmasat duke klikuar dhe zvarritur. Në aplikacionin celular, trokitni lehtë mbi ikonën "Biblioteka juaj" për të hyrë në të. Biblioteka juaj... Në mënyrë më të detajuar

Si të krijoni një listë dëgjimi në Spotify

Merrni përvojën tuaj të dëgjimit në nivele të reja. Pavarësisht nëse je një përdorues falas ose premium i Spotify, mund të përfitosh nga biblioteka e madhe e këngëve dhe aplikacionet e fuqishme të desktopit dhe celularit të Spotify për të krijuar listat më të mira të luajtjes për çdo rast. Si të krijoni një listë dëgjimi në aplikacionin Spotify Desktop Ndiqni këto hapa për të krijuar një listë të re dëgjimi për… Në mënyrë më të detajuar

Si të dilni nga Netflix në TV

Hyrja në një televizor inteligjent kërkon disa hapa. Çfarë duhet të dini Hapni aplikacionin Netflix TV nga distanca duke përdorur televizorin tuaj dhe zgjidhni Merr ndihmë > Dil > Po për të dalë. Mund të ndërroni llogaritë e Netflix në televizorin tuaj duke u identifikuar dhe më pas duke u identifikuar me një përdorues tjetër. Ky udhëzues shpjegon se si të gjeni opsionin e çregjistrimit në aplikacionin Netflix... Në mënyrë më të detajuar

Si të rregulloni YouTube që nuk funksionon në Roku

Zgjidh problemet me lëvizjet midis YouTube dhe Roku. Kur YouTube nuk funksionon në Roku, ai mund të shfaqet në disa mënyra. Aplikacioni YouTube në Roku nuk do të hapet fare. Nuk mund të identifikohesh në llogarinë tënde në YouTube. Nuk mund të luash asnjë video në YouTube. Këto probleme mund të ndodhin në mënyrë të paqartë, edhe nëse aplikacioni ka funksionuar më parë... Në mënyrë më të detajuar

Si të fshini 'Vazhdo të shikosh' në Netflix

Heqja tregon se nuk po shikoni më nga "Vazhdo të shikosh". Çfarë duhet të dini aplikacioni Android: nga Faqja kryesore, lëvizni Vazhdo shikimin. Prekni butonin tre-për-tog > Hiq nga rreshti > OK. Aplikacioni iOS: Profili > Më shumë > Llogaria > Aktiviteti i shikimit. Pranë titullit, prekni rrethin me një vijë përmes tij. Shfletuesi i uebit: Profili > Llogaria > Aktiviteti... Në mënyrë më të detajuar

Si të rregulloni që Disney Plus nuk funksionon në Roku

Nëse rindezja nuk funksionon dhe lidhja juaj e internetit po funksionon siç duhet, Disney Plus mund të ketë probleme. Ky artikull shpjegon disa mënyra të ndryshme për të rregulluar Disney plus që nuk punon në Roku. Arsyet pse Disney Plus nuk funksionon Pasi të shtoni ndonjë kanal në Roku tuaj, ai duhet të vazhdojë të funksionojë siç duhet pa ndërhyrjen tuaj. Nese jo, ... Në mënyrë më të detajuar

Si të transmetoni Amazon Prime në Discord

Gjithçka ka të bëjë me marrjen e disonancës së trajtimit të Prime Video si një lojë. Çfarë duhet të dini Shto Prime Video në Discord: Ikona e ingranazheve > Lojërat e regjistruara > Shto > Prime Video, më pas kliko Shto lojë. Stream Prime Video: Ikona e monitorit Me videon kryesore, zgjidhni kanalin e zërit, rezolucionin, + shpejtësinë e kuadrove > Shko drejtpërdrejt. Ju gjithashtu mund të transmetoni nga rrjeti kryesor… Në mënyrë më të detajuar

Si të rregulloni vonesat e audios

Rregullo problemin e jashtë sinkronizimit të zërit të motorit të zjarrit. Ky udhëzues do t'ju udhëzojë nëpër të gjitha zgjidhjet e provuara për të rregulluar problemet e sinkronizimit të audios dhe vonesës së zërit të Amazon Fire TV Stick. Këto rregullime mund të korrigjojnë problemet e vonesës së audios që hasen kur shikoni skedarë mediash, përdorni aplikacione të caktuara dhe shikoni filma ose shfaqje në aplikacione të shumta. … Në mënyrë më të detajuar