Xbox Series S pregled

Xbox Series S je kućna konzola za video igre koju je razvio Microsoft. Najavljeno je kao “najmanji, najslađi Xbox ikad” na svom događaju otkrivenja 7. rujna 2020. godine, a zakazano je za puštanje 10. studenog 2020.

Xbox Series S je konzola samo za digitalnu, što znači da nema optički disk za fizičke medije. Dizajniran je za postizanje “performansi sljedećeg gena u najmanjim Xboxu ikad”, a usmjeren je prema igrama od 1440p i 120 fps. Konzola sadrži prilagođeni CPU, GPU i SSD, te podržava trag zraka i promjenjivu brzinu osvježavanja.

Xbox Series S je unatrag kompatibilan sa svim Xbox One igrama i dodacima.

Je li ps5 bolji ili xbox serija s?

Stvarno ovisi o tome što tražite i što vam je najvažnije u konzoli. PS5 je moćniji od Xbox Series S, ali serija S je jeftinija i ima manji otisak. Ako tražite najmoćniju konzolu, onda je PS5 bolji izbor. Međutim, ako tražite jeftiniju opciju ili konzolu koja zauzima manje prostora, tada je Xbox Series S bolji izbor.

Je li Xbox serija S jednako dobar kao Xbox One?

Xbox Series S je proračunska konzola sljedeće generacije koja pruža impresivnu grafiku i glatku igru. Nije tako moćan kao Xbox Series X, ali još uvijek je odličan izbor za igrače koji žele doživjeti najnovije i najveće Xbox igre bez probijanja banke.

Je li Xbox serije S bolji od PS4?

Ne postoji jednostavan odgovor na ovo pitanje jer ovisi o raznim čimbenicima. Neki ljudi možda preferiraju Xbox Series S jer je moćniji i ima brži procesor, dok drugi možda preferira PS4 jer ima veći izbor igara. U konačnici, na pojedincu je da odluči koja je konzola bolja za njih.

Zašto bi netko kupio Xbox seriju s?

Xbox Series S je proračunska konzola sljedeće generacije koja još uvijek nudi značajnu nadogradnju u odnosu na prethodnu generaciju. Jeftiniji je od Xbox serije X, ali još uvijek isporučuje mnoge iste značajke i prednosti. Jedna ključna razlika je u tome što serija S nema diskovni pogon, tako da nije u mogućnosti reproducirati fizičke medije. Međutim, još uvijek ima pristup istoj digitalnoj biblioteci igara i sadržaja. Za nekoga tko želi nadograditi na sljedeću generaciju konzola, ali ne želi potrošiti puno novca, serija S je odlična opcija.

Koji su nedostaci Xbox serije S?

Najveći pretinac Xbox serije S je njegov nedostatak diskovnog pogona. To znači da možete igrati samo digitalne igre, što znači da ćete ih morati kupiti na mreži. To može biti problem ako imate sporu ili nepouzdanu internetsku vezu.

Drugi je Cons da je Xbox Series S manje moćan od Xbox Series X. To znači da se neke igre možda neće izvoditi tako dobro na seriji ili ne izgledaju tako dobro.

Konačno, Xbox Series S je skuplji od Xbox One S, koji je konzola trenutne generacije iz Microsofta. To će nekim ljudima možda otežati opravdanje dodatnih troškova.