Zvučni efekti za Virtual DJ -a

Zvučni efekti za Virtual DJ -a
Virtualni DJ potpuna je softverska platforma za modernog DJ-a koja koristi razne dodatke za oponašanje klasičnih zvučnih efekata. Vinilni efekti

Virtualni DJ duplicira brojne izvorne vinilne efekte. Dvije od najčešćih su kočnica koja usporava reprodukciju pri puzanju i povratna vrtnja koja generira zvuk “brzog premotavanja unatrag”.
Flanger

1970. predstavio je uzdu, uzbudljiv ton koji se proteže kroz glazbu. Virtualni DJ vjerno reproducira učinak, dopuštajući korisniku da prilagodi parametre u hodu.
Petlja efekata

Virtualni DJ također nudi “Overloop” efekt koji stvara oklijevanje u pjesmi, uzrokujući “mucanje” u pozadini. Isto tako, može stvoriti duplikat pjesme jedan segment prije, što se naziva “udvostručavanje”.
Podešavanje tipki

Iako je pitch bend efekt star kao i sam DJ, Virtual DJ omogućuje korisniku da zasebno prilagodi ton glasa, izbjegavajući efekt “vjeverice” kada se pjesma ubrzava, te efekt “nereda” kada se pjesma ubrza. usporeni film.

Smanjenje glasa

Virtualni DJ opremljen je razdjelnikom glasa jednim dodirom. Može se manipulirati ili učiniti vokale u pjesmi istaknutijim, ugušivši glazbu, ili ih potpuno ukloniti kako bi se stvorio instrumental.