Kako se odjaviti iz Netflixa na TV -u

Prijavljivanje na pametnom televizoru treba nekoliko koraka.

Što znati

 • Pomoću televizora daljinski otvorite aplikaciju Netflix TV i odaberite Dobiti pomoć > Odjavi se > Da odjaviti se.
 • Netflix račune možete prebaciti na svom TV -u tako da se prijavite, a zatim prijavite s drugim korisnikom.

Ovaj vodič objašnjava kako pronaći opciju odjava u aplikaciji Netflix na vašem pametnom televizoru i kako je koristiti za odjavu, a zatim se ponovo prijavite s drugim računom.

Upute na ovoj stranici trebale bi raditi na svim modelima Smart TV -a s instaliranom Netflix aplikacijom, iako se neka fraziranje može malo razlikovati između verzija.

Kako se mogu prijaviti iz Netflixa na svom TV -u?

Opciju za odjavu ili odjavu nevjerojatno je teško pronaći na Netflix aplikaciji napravljenoj za pametne televizore, ali tamo je. Evo kako pronaći Netflixovu opciju odjava i kako ga koristiti za prebacivanje računa.

Ako je vaša Netflix aplikacija smrznuta i ne možete odabrati bilo koji izbornik, pokušajte deinstalirati aplikaciju. Ako to ne uspije, možda ćete trebati tvornički resetirati svoj pametni TV.


 1. Jednom kada ste u aplikaciji Netflix na televizoru, koristeći daljinski upravljač vašeg televizora, pritisnite Lijevo Strelica za aktiviranje izbornika aplikacije Netflix.


 2. Preša Spušteno do Dobiti pomoć je odabran. A Dobiti pomoć Opcija se može nazvati Postavke Ovisno o vašem TV modelu i verziji aplikacije Netflix koja se koristi.

  Ne odaberite Izlaz Netflix. Ovo će samo zatvoriti aplikaciju i neće vas prijaviti.


 3. Preša Unesi na daljinskom upravljaču vašeg televizora.

  A Unesi Gumb obično poprima oblik gumba kruga u sredini gumba sa strelicom.


 4. Preša Spušteno do Odjavi se je istaknut.


 5. Preša Unesi.


 6. Netflix će vas sada tražiti da potvrdite. Istaknuti Da.


 7. pritisni Unesi dugme. Aplikacija Netflix sada će se odjaviti na vašem računu.

  Postupak prijavljivanja Netflixa završava se kada se aplikacija vrati na stranicu za prijavu.


Kako se odjaviti iz Netflixa i prijaviti se?

Nakon što ste se na TV -u prijavili iz aplikacije Netflix putem gornjih koraka, vi ili bilo tko drugi možete se prijaviti odabirom Prijaviti se opcija na glavnom zaslonu aplikacije.

Možda nećete trebati odjaviti iz aplikacije Netflix svaki put kad netko drugi želi gledati nešto s vlastitog računa. Većina pametnih televizora podržava bežično lijevanje iz aplikacije Netflix Mobile, tako da svatko to može učiniti s vlastitog uređaja sve dok je na istoj Wi-Fi mreži kao i vaš TV.

Kako mogu promijeniti Netflix račune na svom TV -u?

Zapravo postoje razni načini prebacivanja Netflix računa na vašem TV -u koji vrijedi eksperimentirati ako je to nešto što nađete redovito.

 • Odjavite se iz aplikacije Netflix i ponovno se prijavite. Slijedeći gore navedene korake, možete ručno odjaviti na Netflix aplikaciju, a zatim se ponovo prijaviti s drugim računom, iako to može dugotrajno.
 • Koristite drugi Netflix račun na svakom uređaju. Ako imate dva ili više vlasnika Netflix računa u vašem kućanstvu, jedan se prijavite na pametnom televizoru, drugi na Netflix aplikaciji na spojenom okviru za streaming poput Apple TV -a, a drugi na Netflix aplikaciji na vašoj Xbox ili PlayStation konzoli.
 • Bačeno iz Netflix mobilne aplikacije. Android i iOS uređaji na istoj Wi-Fi mreži kao i vaš pametni TV može na njega bacati Netflix sadržaj bez obzira na to koji račun koriste.
Pitanja
 • Kako se odjaviti iz Netflixa na roku?

  Da biste se odjavili iz Netflixa na Rokuu, otvorite aplikaciju Netflix. Na početnom zaslonu krenite do Dobiti pomoć, i odaberite Odjavi se > Da. Ako nemate pristup svom Rokuu, posjetite Stranica Netflix Upravljanje uređajima s vašeg Netflix računa, a zatim odaberite Odjavi se Da biste se odmah odjavili sa svakog uređaja pomoću vašeg računa.

 • Kako se odjaviti iz Netflixa na vatrenom štapu?

  Da biste se prijavili iz Netflixa na svom Amazon Fire TV štapu, idite na početni zaslon na vatrogasnom štapu i odaberite Postavke > Prijava > Upravljanje svim instaliranim aplikacijama. Pronađite i odaberite Netflix, a zatim kliknite Obriši podatke.

 • Kako se odjaviti iz Netflixa na PS4?

  Pokrenite aplikaciju Netflix na PS4 i pritisnite O na kontroleru. Na zaslonu odaberite Postavke (ikona zupčanika), a zatim odaberite Odjavi se > Da.

 • Kako se odjavljujem iz Netflixa na Xbox One?

  Pokrenite aplikaciju Netflix na Xbox One i pritisnite crvenu B Gumb na vašem kontroleru. Na ekranu ćete vidjeti izbornik pojavit će se izbornik. Izaberi Dobiti pomoć > Odjavi se, a zatim odaberite Da potvrditi.