Kako to popraviti kad Disney Plus ne radi na Rokuu

Ako ponovno pokretanje ne radi, a vaša internetska veza radi ispravno, Disney Plus bi mogao imati problema.

Ovaj članak objašnjava nekoliko različitih načina da popravi Disney plus ne radi na Rokuu.

Razlozi za Disney Plus ne rade

Jednom kada dodate bilo koji kanal svom Rokuu, trebao bi nastaviti ispravno raditi bez vaše intervencije. Ako nije, razlozi bi mogli biti:

 • Vaš Roku je u neodgovarajućem stanju
 • Vaša internetska veza je dolje
 • Sam kanal treba ažuriranje

Ako je Disney sam pao, ne možete ništa učiniti, ali pričekajte dok se usluga u potpunosti ne obnovi. Za odmor, pročitajte dalje.

Kako popraviti Disney Plus ne radeći na Rokuu

Ako je Disney Plus ranije radio na vašem Rokuu i odjednom je to prestao raditi, isprobajte neke od ovih potencijalnih ispravki.


 1. Ponovno pokrenite svoj Roku uređaj. Pokušajte isključiti svoj Roku uklanjanjem i kabelom za napajanje s televizora.


 2. Provjerite ažuriranja kanala. Moglo bi biti da samo trebate ažurirati Disney+ kanal na najnoviju verziju prije nego što ga koristite. Označite kanal, pritisnite zvjezdani gumb (*) > Provjerite ažuriranja.


 3. Ažurirajte svoj Roku. Pokušajte ažurirati glavni softver Roku iz izbornika Postavke da biste vidjeli hoće li to popraviti Disney Plus ne radi na Rokuovom izdanju. Izaberi Dom > Postavke > Sustav > Ažuriranje sustava > Provjeri sada.


 4. Ponovno pokrenite usmjerivač. Može biti da je vaša internetska veza na fritzu. Pokušajte ponovno pokrenuti svoj usmjerivač.


 5. Uklonite Disney Plus kanal i dodajte ga ponovo. Pokušajte izbrisati Disney Plus sa svog Rokua, a zatim dodajte kanal ponovo (pogledajte Ukloni iz odjeljka Roku). Morat ćete se prijaviti na kanal ako ga i opet ponovo radi, pa pri ruci pri ruci detalje o prijavi.


 6. Idite ravno na svoj TV. Ako svoj Roku priključite u vanjski A/V sustav, pokušajte ga umjesto toga uključiti u svoj televizor.


 7. Resetirajte svoj roku na tvorničke postavke. Morat ćete provjeriti radi li Disney Plus općenito prije ovog koraka (vidi dolje), ali ovo je dobar završni korak ako ne možete natjerati kanal da radi. Ipak ćete morati ponovo instalirati sve.


 8. Obratite se korisničkoj podršci Roku. Ako ste u nedoumici, povikajte Roku i provjerite može li vam tim za podršku pomoći dalje.


Je li moj roku prestar za Disney Plus?

Ako naiđete na probleme kada pokušavate dodati Disney Plus kanal svom Rokuu, moglo bi biti da je vaš roku prestar da bi ga podržao. Disney održava a Popis Disney Plus kompatibilnih ROKU uređaja na njegovoj web stranici za podršku.

Pitanja
 • Zašto Disney Plus ne radi na mom vatrenom štapu?

  Možda imate internetske probleme, aplikacija Disney Plus možda će trebati ažuriranje ili bi vaš vatrogasni štap mogao imati propust. Prvo, provjerite je li vaš vatrogasni štap podržava 4K reprodukciju i provjerite da Disney Plus nije dolje. Da biste popravili Disney Plus ne radi na vatrenom štapu, pokušajte se prijaviti iz Disney Plus -a i prijaviti se natrag, obavezno nemate aktivne dječje postavke, provjerite internetsku vezu, ponovno pokrenite svoj usmjerivač i vatreni štap, ažurirajte vatreni štap , i pokušajte izbrisati druge aplikacije kako biste oslobodili prostor.

 • Zašto YouTube ne radi na Rokuu?

  Možda imate internetske probleme, probleme s računom na YouTubeu ili probleme s Rokuom. Prvo provjerite je li YouTube dolje. Da biste popravili YouTube koji ne radi na Rokuu, provjerite imate li jaku internetsku vezu i vaš je Roku uređaj povezan. Ponovo pokrenite svoj Roku, deinstalirajte i ponovno dodajte YouTube kanal na Rokuu, provjerite svoje podatke o prijavi na YouTube ili pokušajte ažurirati svoj Rokuov firmver.

 • Zašto Netflix ne radi na Rokuu?

  Mogao bi postojati problem s Netflix uslugom, vašim internetom ili vašim Roku uređajem. Da biste popravili Netflix ne radi na Rokuu, provjerite nema problema s Netflixom. Provjerite je li ROKU pravilno povezan s vašim televizorom, provjerite radi li vaša Wi-Fi mreža, ponovno pokrenite svoj Roku uređaj, ažurirajte aplikaciju Roku na svom mobilnom uređaju, uparite daljinski upravljač Roku ili resetirate svoj Roku.